Denne høsten har virkelig vært en bra bokhøst for ølelskere, og jeg er derfor ekstra glad for å kunne gi deg muligheten til å vinne 900 likes FacebookDen nye store Ølboka skrevet av Tim Webb.
Denne konkurransen er en feiring av 900 Likes på Høyt Skum sin Facebook side, der jeg regner med at du allerede har trykket like? Alt du trenger er å gå inn på Facebooksiden å like, samt kommentere de 3 øl du ønsker å ha skummende i ditt glass denne julen. Vinneren blir trukket på selveste julaften!
Litt om boken fra Forlaget:
Den nye store ølboka er rikt illustrert med en tiltalende design i stort format og tar oss med på en fascinerende reise i ølets fotspor: Hvordan det har oppstått, hvordan utviklingen har vært tidligere og i de siste tiårene, og om ulike ølsorter og hvordan de brygges, drikkes og brukes rundt om i verden. I ølboka fortelles det om øl fra Skandinavia, Sentral-Europa og Amerika, Asia og Afrika; om produksjonsmåter, drikkekulturer og bruk av øl til og i mat. Og ikke minst viser forfatterne hvordan pub- og hjemmebrygging  har fått sin renessanse de senere årene, slik vi også kjenner det fra ølbrygging i Norge
Høyt Skum – Jørn Idar