Øl og mat hører naturlig sammen, og kommer fra mange av de samme prinsippene med innhøsting av råvarer, behandling og sammensetninger av kunnskapsrike mennesker. Men ingen putter øl og mat sammen så godt som Moody Tounge i Chicago, verdens eneste bryggerirestaurant med to stjerner i Michelin-guiden. Jeg tok en prat med en av grunnleggerne, Jared Rouben, for å høre hans fantastiske reise inn i stjernehimmelen.
Tusen takk til Patreon medlemmene som gjør denne podcasten mulig.
Mitt nyhetsbrev med oppskrifter, artikler og videoer – eepurl.com/hGO_Yn
Du kan støtte Ølprat på www.patreon.com/olprat
Facebook: www.facebook.com/HoytSkum
Instagram: www.instagram.com/jikvig/
Youtube: www.youtube.com/c/jikvig/
Moody Tongue startet bryggeriet sitt i 2014, og åpnet tasting rommet sitt i 2016. Det er i dag den eneste restauranten i verden med et fokus på øl og mat i kombinasjon, som har to stjerner i den prestisjefylte matguiden Michelin guiden.
Du kan følge Moody Tongue her:
Hjemmeside: www.moodytongue.com/
Facebook: www.facebook.com/MoodyTongue
Instagram: www.instagram.com/moodytongue
Embedded episode