Høyt Skum video, Norges nest mest populære ølshow, er nå å finne på iTunes!!
Ukens anbefaling er litt selvreklame. Du får ta det som det er, men det skjer ting på Høyt Skum! 
I forrige uke postet jeg første episode av Høyt Skum video, der jeg testet Ægir Påskesol! Det vil komme minst en video i uken, hver onsdag rundt klokken 10.00. Men om du, som meg, ikke gidder å sitte å oppdatere siden for å få videoen først; Last det ned på iTunes!
Høyt Skum er nemlig nå å finne på iTunes, som en ukentlig podcast. Jeg skal innrømme at jeg er helt blank på endringer og slikt på iTunes, men jeg jobber så godt jeg kan for å gjøre det så “proffesjonelt” som mulig.
Etterhvert vil det komme mer enn bare anmeldelser på Høyt Skum Video, men det kommer når det kommer.
Høyt Skum Video er også å se på Youtube, mens Høyt Skum er på Facebook, Twitter, Flickr osv. Alt av linker finner du også øverst på denne siden.
Jeg vet at mange av dere er litt nerdete, slik som meg, så last ned podcasten på din iPod, iPhone, iPad etc. og finn ut hva du bør drikke! Og kom med kommentarer, idèer og forslag til endringer! Jeg trenger dere for at jeg skal bli bedre!
Dagens Høyt Skum Video er av Aass Halling, en pils på 4,5%. Den ble testet påskeaften, i Hallingdalen nærmere bestemt Ål.
 
Høyt Skum – Jørn Idar