Jeg kan ikke noe for det, jeg er en gadgetfreak! Derfor ble jeg utrolig glad da jeg datt over denne handye minidrivhuset for øl!Jeg har handlet ofte på ThinkGeek, de har utrolig mye “nyttig”, ting man bare MÅ HA! Også denne gangen datt jeg over noe jeg bare MÅ HA; “Grow Your Own Beer Garden“. Konseptet er enkelt; en oversize potteplante + frø til humle, bygg og hvete = Råstoff til øl!
Så klart, det mangler gjær, og før man lager øl av det hele må jo bygget og hveten maltes. Men dette er kun små detaljer i veien til den store hjemmebrygger! For å si det slik, hadde jeg fått igjen skattepengene nå, hadde det stått en slik på stuen allerede! Det står jo til og med at det passer til barn! (Plantingen, ikke drikkingen)!
Ha en riktig nerdete uke alle sammen!
Høyt Skum – Jørn Idar

PS: Redaksjonen beklager dette innlegget, men valgte å publisere det selv med den ovehengede faren for nerdgasm.

Øl i vår (m)hage hage!