Beer Enthusiast har vært så heldige å få Teo Musso til Norge i 3 dager, og vi kommer innom byene Stavanger, Trondheim og Oslo. Det vil bli foredrag, bryggermiddag, co-brew og HORECA smakinger.
Baladin ble startet av Teo Musso i 1996, etter å bodd til Belgia for å lære å lage øl. Han og teamet i Baladin har en unik bryggementalitet, der de legger sin sjel og kreativitet og uttrykker seg gjennom bryggene sine. Dette har gjort til at Baladin i dag er regnet som et av de fremste håndverksbryggeriet i Italia, og de har gjort samarbeid med blant annet Dogfish Head og Stone Brewing Company. Nå kommer han til Norge for å fortelle om sin reise i ølets verden, og for å dele noen av sine edle dråper med oss. Vi kommer til å besøke følgende byer:
- Stavanger – Mandag 21. mai
- 19.00 – Mandag i Annen på Norges største ølsted Cardinal, er en instutisjon i Norsk ølverden. Nå kommer Teo Musso med sine øl for å fortelle litt om Baladin, og hva som har skjedd i den Italienske bryggeverden de siste årene. Sjekk ut Facebookeventen
- Trondheim 22. mai
- 13.00 – Lukket HORECA smaking på Manna Brasseri. Om du jobber for en bedrift med skjenkebevilling er du hjertelig velkommen, ta gjerne kontakt om det er aktuelt. Invitasjonen kan du se her
- 18.00 – Da blir det smaking på Den Gode Nabo, her får du muligheten til å smake flere av Baladin sine øl i tillegg til å få servert mat fra det eminente kjøkkenet på Den Gode Nabo. Og dette til bare 150,-! Invitasjonen kan du se her. Sjekk ut Facebookeventen
- Oslo – 23. mai
- Co-brew med Sundbytunet – En av Norges beste bryggere, Frank Werme fra Sundbytunet, skal lage øl med en av Europas mest kreative bryggere, Teo Musso. Vi gleder oss vilt til å få smak resultatet av denne kreativiteten!
- 18.00 – Lukket HORECA smaking på Baltazar. Om du jobber for en bedrift med skjenkebevilling er du hjertelig velkommen, ta gjerne kontakt om det er aktuelt. Invitasjonen kan du se her
- 19.30 – Bryggermiddag på Baltazar. Her kan man få smake øl fra Baladin matchet med mat fra et av Norges beste kjøkken. En av rettene er laget med bla Kamut, et urhvete som også er brukt i Baladin sitt øl Nora. Jeg gleder meg virkelig til denne kvelden, og om du har mulighet til å komme bør du kontakte Baltazar og reservere plass allerede i dag. For det er kun et fåtall plasser igjen! Sjekk ut Facebookeventen her
Jeg håper å se noen av dere på veien rundt om i Norge, og at jeg kan være med på å gi dere smaken på nytt, godt øl!
Høyt Skum – Jørn Idar