I morgen er det klart for Test Subject #001! Jeg får en tidligere kollega av meg til å hjelpe meg, siden det ikke er så mye øl må jeg innrømme at det er mest for kosen sin skyld. Men alt er jo mer gøy om man er flere!
Mens jeg venter på at den skal bli klar om noen uker, så kjøper jeg jo en del øl. Jeg bruker RateBeer til å lagre smaksnotater, og her er noen øl jeg kan anbefale deg;

Fra butikk;

Nøgne Ø WitDenne er å få tak i butikker med et allright utvalg. En skyete øl, nærmest grumsete gulgrønn farge. Aromaene er litt preget av velmoden fruktighet med krydder, sitrus og et hint av koriander.
På smak er det en klar appelsinkomponent med hint av muskat og korianderfrø. Ølet er fyldig med velbalansert syre. Yummy in my tummy!
Pris; 47,- på Meny

Fra Vinmonopolet

Westmalle TripleDenne får du tak i polbutikker som er kategori 5 og oppover. Dette er nok mitt favorittøl så langt i min ølhundkarriere; Også denne er skyete på utseende, men mer gyllen i farge. Mye fruktighet på duft, med komponenter som sjokolade, gress og nybakt cupcakes (en gjær komponent).
På smak er dette et veldig balansert øl, men nærmest perfekt balanse mellom bitterhet og sødme. Laang ettersmak som hint av litt spicy pepper, rett og slett mye smak!
Pris; 49,90