Nøgne Ø lanserer den 14:05 klokken 14:05 Stuten, en alkoholfri stout. Kan man endelig få alkoholfritt kvalitetsøl?
Det har vært et par etiketter å se på Nøgne Ø´s blogg de siste ukene, om en alkoholfri stout. Navnet? Vel, Stuten står det på etiketten, psynonymer er St Uten eller StOuten. Så (snart) kjært barn kommer til å få flere navn. Og snakker om barn:

Øl og baby? Noen kommer til å reagere på dette...


Dette kommer nok til å skape litt bølger. Men det er på langt nær så “provoserende” som Beer Here`s AmmeStout eller Infant Øl (se bilder på slutten av artikkelen). Jeg ser humoren i det, og skal innrømme at det er ganske sjarmerende. Det er jo litt slik med øl, smaken er som baken 😀
Jeg er uansett spent på å se hva Nøgne Ø har kokt sammen, og om nivået er like høyt som på f.eks Nanny State som jeg har anmeldt før, blir dette virkelig noe å skrive hjem om. De lover jo “0% alkohol og 100% god”
Jeg må jo også si at jeg er veldig spent på hva Nøgne Ø har planlagt rent event messig også, kanskje plukke opp noen tips. Jeg skal jo arrangere lanseringsfest for Kinn Bryggeri (husk at også du er invitert), og tips og triks er viktig å ha i ermet!
Når vi snakker om lanseringer, vil jeg bare minne om at Nøgne Ø vil slippe en pils den 25 april. Skal jo ikke så mye til, men dette blir nok en del bedre enn Carlsberg…
Høyt Skum – Jørn Idar
Bonus etiketter fra Beer Here;

Beer Here Amme Stout


Infant Beer