Hvorfor er det stille hos Høyt Skum denne uken? Forklaringen følger under
Som mangeårig blogger vet jeg at om man skal vedlikeholde en blogg, bør man ha mange “reserve innlegg”. Dette er innlegg man kan legge inn når hverdagene blir for travle. Problemet er at den siste tiden har det vært så hektisk, at jeg ikke har hatt tid til å skrive dem. Og siden dette ikke er en ølanmeldelses blogg, men en ølblogg, tar det litt tid for meg å lage artikkler som du liker.
Men her er en liste over ting som gjør at jeg ikke har tid til å lage artikkler:

  • 20. mai til 23. mai: Brussel, Belgia – En “hopp-på-tur” med en guttegjeng til Brussel ble bestemt i begynnelsen av forrige uke. Så fredag satte jeg meg på RyanAir til Charloir, og har tilbrakt helgen der. Jeg har drukket mye godt øl, og noe fantastisk øl, bla Westvleteren 12… I say no more!
  • 25. mai til 28. mai: Ølfestival, København – Flyet mitt drar imorgen tidlig til København, der jeg skal jobbe sammens med Midtfyns Bryghus og lage noen intervjuer. Jeg gleder meg veldig til å føle på stemmningen, men er litt spent på hvor mye jobb det blir.
  • 1. juni til 5. juni: Øl og Matfestivalen, Oslo – Norges største festival med fokus på øl og mat, og i år ser det virkelig bra ut: 450 øl, Kulinarisk Akademi, Kampen Bistro og Pascal lager øl, og Anders Kissmeyer skal ha foredrag.
    DU kan vinne billetter hos Norske Ølbloggere, og få 2 festivalpass! Det er latterlig enkelt, så gå innom å vær med!

Sneak-peak for de neste ukene:

  • Høyt Skum TV med Ægir, Haandbryggeriet m.m
  • “Live” blogging fra Øl og Matfestivalen 2011
  • Gode ølanbefalinger
  • Reisebrev fra Brussel

Håper ditt glass er fylt med noe godt, og takk for at dere er så tålmodige med meg!
Høyt Skum – Jørn Idar