Det var øl, berusende ord, det var sommer det var sol! Også her på Høyt Skum.
De av dere som er innom her på litt regelmessig basis, vet at det har vært ganske stille her den siste uken. Dette skyldes hovedsakelig mitt eget bryllup, som vil finne sted den 16. juli. Det er nå litt over 2 år siden jeg tilfeldigvis traff min bedre halvdel, i The Sunshine State, Florida. Tiden, og livet generelt, går fort. Da er det viktig å drikke godt, og ikke sløse der bort på smakløse greier.

20110709-210831.jpg
På bordene i bryllupet vil det stå mye god lokal mat, og ikke minst masse god øl. Jeg har produsert opp 120 liter bryllupsøl, alt fra røkt porter til California Common. Jeg gleder meg.
Som nevnt vil det bli litt stille her framover, men det vil komme en episode Høyt Skum TV hver uke. Så det blir slettes ikke dødt her. Etter sommeren kan jeg love intervjuer med bla. Ægir og Atna Øl, i tillegg til tester av mer hjemmebrygg og noen av verdens beste øl! Så det er bare å glede seg til høsten!
Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer, fylt med godt vær og mye godt i glassene!
Skål, og riktig Høyt Skum!!