Vi har alle perioder der vi er helt sikker på at vi skal få gjort noe vi har utsatt i lengre tid, bare for å oppdage noen uker senere at slik Høyt Skum tvble det jo ikke. Slik har det vært for meg og skriving den siste måneden, og det har ikke stått på mangel på ting å skrive om. Det har faktisk skjedd så mye at jeg ikke har hatt tid til å skrive. Her er en rask oppsummering:

  • Oppussing i hjemmet
  • Reise til Craft Brewers Conference i Washington
  • Besøk på Dogfish Head og Cigar City Brewing (video vil komme)
  • Beer Enthusiast fortsetter å øke, over 100% så langt i år. Vi har også måttet ansette en ny selger.
  • Ølportalen har blitt landets ledende ølnyhetssted, og jeg har desverre ikke hatt tid til å skrive så mye der heller.
  • BEER13 – vår første ølfestival er neste uke, og undertegnede både gleder og gruer seg til det. 14 bryggere på en gang kan bli interessant!
  • Klargjøring av NM i Hjemmebrygging som vil finne sted 27 april. Var med på første forbedømming i Oslo denne uken. Fikk smake på en deilig popcorn stout, som jeg tviler på var lagd slik med vilje. Godt var det uansett.

Jeg har tenkt mye på Høyt Skum, og hvor jeg vil ta det videre. Med mitt “eierskap” i Ølportalen blir mange av de skrevne artikklene mine publisert der først. Jeg kommer derfor til å ha et større fokus på mat og Høyt Skum TV her, selvfølgelig når ting begynner å roe seg. Hjemmebrygging vil jeg også fortsette med en gang, selv om tiden sjeldnere og sjeldnere strekker til desverre. Jeg har gjort et brygg sammen med Dave på Crow Bryggeri, og håper å kunne finne tid innimellom til å fortsette med den typen brygging også. Føler at det gir meg enda mer enn hjemmebrygging. Det kan sikkert ha noe å gjøre med mitt heller tungvindte utstyr å gjøre.
Jeg synes uansett det er utrolig hyggelig at dere fortsatt orker å lese Høyt Skum, til tross for at det har vært stille såpass lenge. Jeg håper, uten å kunne garantere det, å kunne gi dere litt mer ølglede framover!
Høyt Skum – Jørn Idar