Det nærmer seg 5. august og Interntaional Beer Day, og ikke minst Norges første nasjonale ølsmaking.
Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg noe enormt til livesmakingen 5. august, og til den Nasjonale Ølsmakingen. Jeg har skrevet en rekke innlegg om hvordan dette vil foregå, men her får du en rask gjennomgang:

  • 5 august klokken 19.00
  • 5 øl vil bli smaket, her er listen over de utvalgte ølene. Alle er fra Vinmonopolet, pass på å få tak i ølene du ønsker så tidlig som mulig.
  • Smakingen vil foregå live på Brødrene Sundt her i Oslo OG direkte på internett. Klikk deg inn på Ustream der kan du se sendingen direkte.
  • Om du ikke har anledning til å smake ølene sammen med oss, håper jeg alikevel at du klikker deg inn og følger med. Det er mange ølelskere som kommer til å være med på chaten, det blir gøy bare å bruke litt tid sammens med felles ølelskere.

Eventen er også å finne på Facebook, så om du har noen spørsmål svares de raskest der.
Kommer du til å være med på dette? Synes du dette er en gøy ide? Jeg vil gjerne høre fra deg i kommentarene om hva du synes!
Høyt Skum – Jørn Idar