I forbindelse med feiringen av International Beer Day i Norge, arrangerte jeg en Nasjonal Ølsmaking direktesendt fra Akersberget. Et aldri så lite minne for livet.
20120807-224155.jpg
I flere uker har jeg annonsert ølsmakingen som for første gang ville bli avholdt på nett, med tema “Norskt bryggerimangfold”. 5 forskjellige ølstiler fra 5 forskjellige norske bryggerier, i en smaking der alle i hele landet ville ha muligheten til å delta virituelt.
Og på søndag, 5 august var det duket for en god kveld i ølets navn rundt det ganske land.
Til tross for tekniske feil, rent arrangementstekniske utfordringer i forkant så ble det en meget spennede smaking. Ihvertfall for min del. De fem ølene som var valgt ut representerte bryggeriene godt, og med en slik høy kvalitet på bryggene var det vanskelig å huske å moderere seg på søndags kveld.
Jeg er fornøyd med formatet, slet en god del med det rent tekniske og vil gjøre en del grep om dette skal gjentas. Spesielt i forbindelse med lyd og bilde. Men spørsmålet er jo selvfølgelig: Er dette noe folk ville vært intressert i å gjøre litt mer fast?
Jeg trenger derfor tilbakemelding fra dere om hvordan dere opplevde smakingen, og hvordan dere likte konseptet med en live ølsmaking.
Er det noen interesse for å gjenta dette, er det absolutt noe jeg vil prøve å få gjennomført!
Helt på tampen av denne posten takke alle som var med å hjelp til, dere som stilte opp og ikke minst dere som satt hjemme å så på.
Jeg har sagt det før og sier det igjen, hadde det ikke vært for den tilbakemeldingen og samtalen jeg har sammens med dere, så hadde denne bloggen aldri eksistert i de snart 2 årene den har vært i gang.
Tusen takk til dere alle!
Høyt Skum – Jørn Idar