Tidligere denne uken annonserte jeg neste steg i den etterhvert så lange reisen min i ølets verden, nemlig etableringen av firmaet Ølsirkus. I over 10 år har jeg holdt utallige smakinger, eventer, opplæringer og moro ønsker jeg å gjøre enda mer av dette, og nå som jeg er på vei ut av Lokalbrygg skal jeg jobbe enda mer for å få dette til. Slik ble Ølsirkus født.

Hvorfor Ølsirkus? Jo, for det å være i “manesjen” synes jeg er veldig gøy, det å kunne sette sammen en time, en aften, en opplevelse med underholdning i ølets tegn, det er noe jeg har føler jeg faktisk kan. For etter å ha holdt på med øl hver dag siden 2009 har jeg jo plukket opp noen historier, tanker og erfaringer, som jeg har hatt veldig mye glede av å dele og inspirere andre med.

Ølsirkus er i hovedsak skapt for å kunne fortsette og videreutvikle de eventer og kurs jeg allerede har gjort under privat navn, men gjennom mitt ENK. Min erfaring er at det er en stor fordel å kunne gjøre slikt under et firma og en merkevare, både for min egen og for samarbeidspartnernes skyld. For det blir ikke bare smakinger som skal gjøres i Ølsirkus. Allerede har jeg et stort arrangement på tapetet i 2023, og gode samarbeidspartnere der jeg skal bidra med kunnskapen min på andre måter enn jeg har gjort til nå.

Så selv om dette steget er forholdsvis skremmende og nervepirrende for en mann som liker å ha ting under kontroll og en forutsigbar hverdag, så gleder jeg meg også veldig til et nytt, spennende og utfordrende kapitel i min ølreise!