For snart to år siden startet jeg podcasten Ølprat, der jeg har fått anledning å snakke med ølfolk fra fjern å nært, lært masse og fått delt av min entusiasme for det gode brygg. Nå blir Ølprat en del av Høyt Skum, og vil fortsatt dele ølkunnskap med folket. Men jeg trenger din hjelp!

Jeg har hørt på podcaster siden midten av 2000-tallet, med videopodcaster som Wine Library TV og Diggnation. Tusenvis av timer med alt fra vin og øl til politikk og frisbeegolf har jeg konsumert, og podcast er rett og slett et format jeg virkelig har sansen for. Så dermed bestemte jeg meg for å starte en podcast i Beer Enthusiast, kalt Ølprat.

Og det har blitt akkurat det, gode prater med alt fra bryggere til politikere, og alt midt i mellom. Gode prater om øl, som det virker som mange setter pris på å høre. Og når jeg nå sier farvel til Beer Enthusiast, har jeg en forståelsesfull sjef som lar meg ta med meg dette hjertebarnet videre. For flere gode prater med mange nye, spennende mennesker. Og det trenger jeg litt hjelp fra dere ølgærninger for å få til….

Jeg ønsker å fortsette å utvikle podcasten, holde den gående med god lyd og kanskje utvide med litt proffere utstyr. Derfor har jeg opprettet en Patreon, der du kan hjelpe meg til å få til dette. Her kan du støtte med et lite beløp i måneden, og som takk får du høre på minst to episoder i måneden før alle andre. Det vil nok også komme noen eksklusive giveaways der etterhvert også. Så om du hører på, liker øl og har lyst til å støtte opp, er jeg veldig veldig takknemlig om du kan bidra.

Støtt Ølprat på Patreon her