Sundbytunet ByBayer (4.7%) ble lansert på lørdag i forbindelse med Jessheims feiring av bystatus.
– Dette er en bayer med mye malt og korn som gir en kraftig smak. Vi produserer kun 900 flasker, så her må man være førstemann til mølla, forteller Geir Henriksen, mat- og drikkeansvarlig Sundbytunet.
Det ble rapportert at over 200 liter av bayeren ble solgt før klokken 12.00 på lørdag, og at hele batchen på ca 900 flasker allerede er utsolgt. Varaordfører Eli Stensby hadde fått laget en egen byvin til anledningen, fordi “Å bli by er en kulturbegivenhet, og vin er en kulturdrikk”. Jeg tror vi alle kan være enige om at den uttalelsen var en liten skivebom, med den ølkulturen vi har her i Norge.
Vi er stolte av å levere alle ingredienser til bryggemester Frank på Storbytunet.
Dette er godt øl! 🙂
Vi er stolte av å levere alle ingredienser til bryggemester Frank på Storbytunet.
Dette er godt øl! 🙂