Bare 4 dager igjen til lansering av Øl- og Matboka, som kom på lager på fredag. Neste uke signeres og sendes ut alle de forhåndssolgte eksemplarene som er bestillt før tirsdag. Jeg gleder meg til å se det ferdige verket, alltid like spennende! Noe som er minst like spennende og som er lettere å fordøye, er menyen til lanseringsfesten. Sammen med kjøkkensjef på Cafe Christiania, Svein Magne Lægran, har vi valgt ut 4 retter fra boken med øl til og i. For 100,- er dette et varp!
Vanligvis serverer Cafe Christiania noen av de beste øl- og matkombinasjonen i Norge, noe tre heldige vinnere av forhåndsbestillingspremiene vil finne ut. Til lanseringen ønsket vi å ta oppskrifter fra boken med, og gjøre det om til en smaksmeny. Det er bare å melde seg på, for denne menyen gir meg vann i munnen!
- Syrlig gulrotsuppe serveres med Austmann Utpå
- Langtidstekt kjelår med kirsebærsaus og blåmuggost serveres med Hornbeer Brown Ale
- Ostetallerken med appelsinmarmelade serveres med Midtfyns Barley Wine
- Jordskokkdessert med kaffegranite serveres med Einstok Doppel Bock
Påmeldingen er i dag, så ingen tid å miste! Send mail til hoytskum@gmail.com og meld deg på.
Høyt Skum – Ølkokken Jørn Idar