De siste dagene har det vært mye øl i media, med forskjellig fokus fra nedgang i ølsalg til eksploderende interesse av hjemmebrygging. Kan anbefale en kikk på alle artikklene.
- Oslofolks ølinteresse har eksplodert
Artikkel i Aften som er en del av Aftenposten hadde en lengre artikkel på torsdag, der de hadde et fokus på den økende interessen i hovedstaden. Litt fokus på hjemmebrygging, Bryggselv og deres eksplosive økning de siste 2 årene og litt om bryggeripubene som har kommet her de siste årene. - Bruk øl i maten, og til maten
Dagbladet har et tett samarbeid med Ølakademiet, og har vært på besøk på restauranten deres for å få noen tips og triks til øl i og med mat. Verdt å lese, og oppskriftene er virkelig gode (har smakt dem alle 😉 -
Eventyrlig vekst for mikrobryggeriene
Denne artikkelen er utarbeidet av NTB, og jeg har funnet den gjennfortalt i Drammens Tidene, Dagens Næringsliv, TA m.m. Her finner man blandt annet et intervju med Haanbryggeriet og ikke minst øleksperten Gustav Jørgensen. -
Stor interesse for mikrobrygget øl
Henter mye av sin artikkel fra NTB artikkelen, men de har vært innom Larvik Mikrobryggeri - Fortsetter kampen mot pils-sladden
Selv om jeg ikke liker overskriften, så er jeg glad for å høre at Bryggeriforeningen igjen er aktive. Petter Nome var jo veldig agressiv mot reklameforbudet, og ble belønnet med trussler om dagsbøter om ølbildene ikke ble fjernet. Kampen er ikke over.
Nordlys har også denne artikkelen på nettet. - Kanonsommar for mikrobryggerija
Sunnmørsposten har en lignende artikkel som NTB sin, men har vært å besøkt Trollbryggeriet som regner med å dobble omsettningen i år. - Til gladmat med nytt øl
Dalane Tidene skriver litt om Gladmat som arrangeres i Stavanger i disse dager, og Berentsens Brygghus sin lansering av en ny IPA. - Gudbrandsdalsmat og Atna Øl skal samarbeide
En litt på siden nyhet, men Atna skal nå øke sin distrubisjon til lokalleverandøren Gudbransdalsmat. - Verste ølsalg på 8 år
Denne artikkelen kom ut for en liten stund siden på Nettavisen, men henger sammen med artikkelen til NTB.
Ha en flott, ølfylt helg alle sammen!
Høyt Skum – Jørn Idar
I am suri from Zhongde Equipment Co., Ltd. We are a professional brewery and wineryequipment manufacturer, built in 1997, have more than 700 staffs with the area of 200 thousand square meters.
For the quality, we acquired ISO 9001:2008, ISO 16001:2001 and all the pump, moter, vavles CE approved. I don’t whether your esteem company have plan to set up new brewery or expanasion?
I am suri from Zhongde Equipment Co., Ltd. We are a professional brewery and wineryequipment manufacturer, built in 1997, have more than 700 staffs with the area of 200 thousand square meters.
For the quality, we acquired ISO 9001:2008, ISO 16001:2001 and all the pump, moter, vavles CE approved. I don’t whether your esteem company have plan to set up new brewery or expanasion?