Da er den i butikk – Øl hele året!
Det har vært mange lange timer, og en aldri så liten del øl. Men nå er den her, boka med Stian Staysman Torbjørnsen som tar han fra øldrikker til ølkjenner. Og det er en bok jeg er stolt over å ha vært med på!

Det har vært solgt veldig mye på forhånd, noe som resulterte i skrivekrampe grunnet signeringen. Vi snakker et ekte i-landsproblem, men jeg elsker det. Tanken på at ølelskere som til vanlig har Tuborg og Hansa som sine favorittøl, nå får en bok som kan gjøre at de elsker øl enda mer og får ølkunnskap til å kanskje prøve noe nytt, gleder hele mitt ølhjerte. Konvertere en rølper til en rølper som også kjøper mikrobrygg, det gjør meg glad å tenke på.

Hele to lanseringer sto på agendaen forrige uke, for to forskjellige publikum. Det første var venner og kjente på Brygg i Oslo, som inkluderte blindsmaking med Stian. Og vet du hva – fyren har jaggu lært! For første øl kommenterte han “banan” i duften, som jo var 100% korrekt. En tysk dunkel weiss i glasset, en meget stolt ølnerd klappet frem innsatsen til Stian.

Den andre lanseringen var for menigheten til Stian og det på Heidis Bier Bar i Oslo. Ikke mitt faste vannhull, men stemningen var upåklagelig og det var gøy å se Stian i sin vanlige omgivelse. Rett og slett en suksess, og jeg koste meg særdeles. Selvfølgelig med påfølgende hodepine, men hva annet kan man vente etter en kveld med afterski i Oslo Sentrum?

Boka er i hvert fall ut, tusen takk til alle som har kjøpt boken!

Gleder meg til denne høsten med Øl hele Året!