Det har vært litt stille her på Høyt Skum, mye grunnet jobb og reise i forbindelse med den. Da blir det ikke mye tid til oppdatering. Men jeg følger med.
Jeg leser med glede at jeg har gjort noe rett, da det stadig dukker opp ting om Midtfyns Bryghus både hos Kjempetorsken og StoreMy. Humle og Malt, 1001 øl og Tommys øl-blogg har også skrevet om Midtfyns, noe som sier meg at jeg bør være glad over å få jobbe med slike produkter.
Også Sierra Nevada Pale Ale får gode skussmål, bare noen måneder etter at det ble lagt til salg her til lands. Hamar Arbeiderblad, Humle og Malt samt Tommy´s øl-blogg har skrevet om det. Og kan vel avsløre at salget går over all forventing.
Hvor vil jeg egentlig med dette innlegget? Vil egentlig bare si tusen takk til alle dere som liker de få ølene vi tar inn i landet, og for at dere gjør jobben min så fantastisk herlig!
Takknemlig Høyt Skum – Jørn Idar