Etter god feedback fra dere ølgærninger har jeg nå bestemt meg for hva Høyt Skum skal omhandle i fremtiden, og når jeg får det nye designet i gang etter sommeren kommer siden til å omhandle følgende:

  • Høyt Skum TV
    Det har vært veldig lenge siden siste episode av Høyt Skum TV, Norges mest engasjerte ølshow. Det er en del av siden som gir meg kreativ utfoldelse, setter smaksløkene mine i skuddlinjen og krever at jeg er skjerpet for å kunne gi best mulig feedback. Dette ønsker jeg å fortsette med og jeg kommer til å få Høyt Skum TV tilbake på skjermene deres. Innspillinger har allerede startet, og jeg gleder meg til nytt design, logo og slikt er på plass slik at jeg kan begynne redigeringen.
  • Ølkokken
    Etter nesten 10 år i restaurantbransjen er det ingen tvil om at mat er uhyre viktig for meg. Jeg har også plukket opp mange tips og triks, mens det som omhandler øl er et forholdsvis nytt blad i boken min. Derfor er Ølkokken min måte å eksperimentere, teste og dele erfaringer på en ny råvare i en verden jeg kjenner godt. Jeg håper å lære noe nytt selv, samtidig som jeg kan lære dere som leser noe også.
  • Ølentusiasten
    Jeg spurte dere om hva dere kunne tenke dere å lese her. Restaurantbesøk, bryggerier, ølpersonligheter etc var ting som ble nevnt. Derfor blir den tredje og siste kategorien i den planlagte nylanseringen av Høyt Skum er Øl entusiasten er: Ølentusiasten. Her vil jeg skrive om opplevelser, reiser og annet stoff som jeg opplever i min verden, enten det er gjennom jobb eller privat, festivaler eller tilfeldigheter. Jeg kommer fortsatt ikke til å anbefale noe, men jeg kommer til å beskrive og legge ved bilder i en større grad enn tidligere.

Jeg ser frem til nytt design, nye poster og å høre enda mer fra dere ølgærninger!!!
Høyt Skum – Jørn Idar