Litt sent kommer her en oppdatering på Vinmonopolets marsslipp. Og jeg må si at 2012 har sålangt vært veldig, veldig skuffende.Norsk Påskeøl påske øl
Forrige nyhetsslipp gav oss bare 9 ølnyheter, så slettes ikke noe å rope hurra for. Og mars tar det hele til en helt ny bunn, med bare 4 nyheter der faktisk den ene ikke står i noen lister. Men å skylde bare på Vinmonopolet blir for enkelt.
Vinmonopolet ville i utgangspunktet lansere 4 nyheter, der en av produktene ble underkjent altså kvaliteten ikke var slik den var ved første test. I tillegg er det kun 1 nyhet i bestillings utvalget, nemlig Midtfyns Påskebryg fra undertegnede. Vinmonopolet har i utgangspunktet begrenset med plasser (listinger) som de kan fylle med øl, vin eller brennevin. Derfor er det opp til importørene å gi en enda større bredde med å registrere produkter, noe som ikke har skjedd i mars. Jeg kan love at jeg vil gjøre det jeg kan, men jeg ser det harniske endimensjonale hakkingen en del bloggere har mot Vinmonopolet og det er bare ikke rettferdig. Ansvaret ligger hovedsaklig på oss i importbransjen. Jeg kan si at det kommer et to-sifred antall nyheter fra undertegnede i mai, så jeg gjør det jeg kan. Om mine kollegaer i andre firmaer gjør det samme, vil tiden vise.

Basisutvalget

Bestillingsutvalget (BU)

Høyt Skum – Jørn Idar