Neste uke kommer Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus til Norge! Jeg tar han med meg på Brewmasters Dinnere, foredrag og ølfestivaler! Kanskje vi ser deg også?

For jeg legger opp til et hardt program, og tar med meg Eddie til Oslo, Stavanger, Nærbø og Trondheim. Om du aldri har hatt gleden av å treffe mannen som tok over Midtfyns Bryghus i -06, og har gjort det til et av Danmarks ledende bryggerier har du sjansen nå! Her er et foreløbig program:

  • Torsdag 20.10 – Oslo: 5 retters middag på Akersberget. Her vil det bli kreert fantastiske retter med øl både til og ved maten. For latterlig billige 695,- får du 5 retter, øl til hver rett, aperitif og kaffe! Kan det bli bedre?
  • Fredag 21.10 – Stavanger: Ølforedrag på Cardinal. Puben med Norges desidert største ølutvalg får besøk av Danmarks desidert største, ølelskende amerikaner. Kanskje det lurer noe  spesielle flasker?
  • Lørdag 22.10 – Nærbø: Ølfestivalen 2011 med Jærens Ølklubb. Her vil Eddie stå å skjenke sine produkter, faktisk en hel rekke produkter som ikke er tilgjengelige i Norge i dag! I tillegg vil han holde et foredrag om Danmarks mikrobryggutvikling de siste årene, og Midtfyns Bryghus sin rolle i dette. Espen Lothe fra Kinn og Petter Nome fra Bryggeriforeningen vil også ha foredrag, kan være intressant å få med seg!
  • Søndag 23.10 – Trondheim: Beermakers Dinner på Trondheims store ølstue Den Gode Nabo. Her vil du faktisk få en meny satt opp av undertegnede, med blant annet kyllingsliders og sjokoladekonfektkake. Prisen er også her latterlig lav, på bare 300,-! Påmelding kan sendes til Den Gode Nabo på telefon 40 61 88 09 eller epost post@dengodenabo.com

I tillegg til alle disse store happeningene har vi møter med Vinmonopolet, flere av våre gode partnere og mer til. En særs hektisk uke, men jeg håper å se noen av dere gærninger!!! Får jeg deg? Jeg krysser fingrene!
Høyt Skum – Jørn Idar