Noe jeg tror er litt takket en prest fra Grimstad, litt takket være sosialt samvær, men nok mest grunnet engasjement og kjærlighet til godt brygg har Benjamin LeMaitre gjort det mange av oss hjemmebryggere drømmer om: Å starte sitt eget bryggeri.
Jeg skal glatt innrømme at denne har fløyet forholdsvis lenge under radaren min, men jeg fikk tilsent en link i går til Lindesnes Brygghus. Bygghuset åpner kommende fredag, og vil ha følgende øl å tilby:

  • Båly Porter
  • Gahre Pilsner
  • Imsa Pale Ale
  • Juleøl (noe jeg sterkt regner med er i sesong)

Dette vil de tilby i sitt ølutsalg, og jeg regner med at de etterhvert vil dukke opp i lokale vannhull i lokalområdet. I tillegg tilbyr de kurs, teambuilding, flasker med spesialetiketter osv. Jeg vil komme tilbake med mer, fram til da ta en kikk på hjemmesiden deres og lik dem på Facebook.
Ølrevolusjonen ruller videre!!
EDIT: Det har blitt riktig påpekt at Provianten med deres 120 liters bryggeanlegg ligger noen meter lengre sør enn Lindesnes Brygghus. Overskriften er derfor endret fra “Norges sørligste bryggeri” til Norges nest sørligste bryggeri”.
Høyt Skum – Jørn Idar
 
Benjamin LeMaitre