5. august er det International Beer Day, og Høyt Skum har tenkt å delta med den første livesmakingen i Norges historien. Du kan, sammens med meg, smake på øl sammens med likesinnede over hele landet!
Jeg har lenge hatt en pause med Høyt Skum TV, men jobber med å komme tilbake i gammel jenge. Men jeg tenke jeg skulle spørre deg om hjelp, for å lage Norges første live-smaking. Idèen kommer egentlig fra TWiT.tv, som var en av de første videopodcastene som også hadde live show på nettet. Og showet blir aldri det samme uten et godt publikum, nemlig dere!
Jeg trenger din hjelp til å avgjøre følgende:

  • Hvor mange øl skal vi smake
    International Beer Day handler ikke om fyll, men om kvalitet. Derfor vil nok tosiffrede antall øl være litt over the top. I tillegg er 5. august på en søndag, og det er jo en fordel å kunne våkne opp i god stand på mandag. Så hvor mange øl skal vi velge?
  • Hvilke øl skal vi smake
    • Ølstiler – mangfold er alltid spennende, derfor bør man tenke på litt forskjellige ølstiler man skal smake
    • Bryggerier – Vi har alle våre favoritter, men hvert bryggeri har sin identitet. Er de ikke alle verdt å prøve ut?
    • Tilgjengelighet – Dette er kanskje det viktigste kriteriet. Om vi skal smake øl med folk fra hele landet, så er det viktig at alle skal ha muligheten til å få smake det.

Vil du være med på et unikt prosjekt, så trenger jeg din kommentarer og tilbakemeldinger! Jeg gleder meg enormt!
Høyt Skum – Jørn Idar