Aass Bryggeri i Drammen er et av de eldste bryggerier i Norge, og kan dateres helt tilbake til 1834. Men selv om de er gamle i faget, henger de slettes ikke etter og de blir de første i Norge med matmerking av øl.
Merkingen kommer til å ha en indikasjon på hvilken type mat ølet passer til, hvilke glass det skal serveres i og hvilken serveringstemperatur som er den beste. Dette er idèelt for konsumenter som er usikre på hvordan øl skal serveres, og de er det mange av. Enkle og forklarende bilder og tegn vil bli printet rett på flaske eller boks.
Jeg syns at dette er et steg i rett rettning, og at dette kan være med på å få en større fokus på mat og øl sammen, noe det har vært alt for lite av. Qudos til Aass for å tenke nytt!
-Høyt skum- Jørn Idar
Kilde; Pressemelding/Horecanytt
Hei Jørn Idar. Kul blogg!
Enig at dette er en god ide, men hvilket mirakeløl er dette som passer til brokkoli, høns, gris, okse og hval(?)?
Jeg kan jo halvere lageret på Stuene med denne her;-)
Man prøver å holde seg oppdatert, da kan man like godt holde andre oppdatert også vettu 🙂
Vet du ikke hvilke vidundervann de har i Drammen? Det er litt av alt i det vettu 😉
Hei Jørn Idar. Kul blogg!
Enig at dette er en god ide, men hvilket mirakeløl er dette som passer til brokkoli, høns, gris, okse og hval(?)?
Jeg kan jo halvere lageret på Stuene med denne her;-)
Man prøver å holde seg oppdatert, da kan man like godt holde andre oppdatert også vettu 🙂
Vet du ikke hvilke vidundervann de har i Drammen? Det er litt av alt i det vettu 😉