9. april er det duket for NM i Hjemmebrygg 2011. Stedet er Fabrikken her i Oslo, og det er ventet 250 påmeldte øl. 50-100 av dem kommer til å bli servert i PF konkurransen, og her er det DU som kan bestemme!
PF står for Publikums Favoritt, og her kommer det til å være hjemmebryggere fra hele landet som er representert. For den lille sum av 150,- kan du få smake på alle disse ølene, og være med å kåre vinneren! Vi (aka jeg) kommer til å være der fra Høyt Skum, og jeg gleder meg veldig til å få hands-on kritikk fra et representativt utvalg av den Norske befolkning.
Jeg kommer til å delta med en ihvertfall 1 øl, og har ikke bestemt meg for om jeg skal gå for en klassisk porter eller en litt nytenkende California Common. Hva tror du?
Håper uansett at du får anledning til å komme innom for å smake og stemme (kanskje i Høyt Skum sin favør?). For mer info kan du se på Norbrygg sine hjemmesider, eller joine Høyt Skum på Facebook!
Høyt Skum – Jørn Idar