Myra Bryggeri har stått stille siden i fjor, men nå har humlen kommet fra og maltet kvernet. Det er igjen klart for hjemmebrygging, og denne gangen med nye etiketter.
I fjor var Myra Bryggeri særdeles aktivt, med et brygg hver 14 dag. 2012 har hittil vært stille, helt fram til for noen uker siden. Da ble det endelig brygging igjen nemlig en SMaSH, et øl brygget med kun et malt og en humle. Resultatet vil være klart til helgen, og når det er brukt 3 X så mye humle som i mine tidligere brygg så blir det særdeles å spennende.
I tillegg til dette har jeg designet noen nye etiketter. Det er to forskjellige, den ene er til å klistre på og den andre er for å hekte på. Er personlig mest fornøyd med den som henges på, den er enkel og ren. Kom gjerne med feedback på den.
Høyt Skum – Jørn Idar
Så spennende! Jeg liker etiketten – mye luft og fin font. God helg når den tid kommer!
Ja, helg det blir deilig nå 🙂
Og til deg også!
Så spennende! Jeg liker etiketten – mye luft og fin font. God helg når den tid kommer!
Ja, helg det blir deilig nå 🙂
Og til deg også!
Stilig etikett! Mye bedre enn mine.
Men hvor er oppskrifter og bilder og sånt?!?
Takk skal du ha, ble fornøyd selv.
Oppskriften står jo der, Maris Otter og Cascade 😉
Men du tenker kanskje mer detaljert? Er det noen interesse for det?
Stilig etikett! Mye bedre enn mine.
Men hvor er oppskrifter og bilder og sånt?!?
Takk skal du ha, ble fornøyd selv.
Oppskriften står jo der, Maris Otter og Cascade 😉
Men du tenker kanskje mer detaljert? Er det noen interesse for det?