Øltappegadget, øldursj, oppdatert ølkjeller og fermenteringskjøleskap. Det baller fort på seg når man har det gøy!

Denne helgen var det barneselskap hos oss, da prinsessen vår ble 1 år. Tiden går utrolig fort, med både det ene og det andre. Og selv om jeg hadde hodet i vaskebøtta og armene i bakingen denne helgen, ble det litt tid til hjemmebryggerelaterte ting også!

 
Hjemmebryggeri
Omorganisert ølkjeller, med et øltappekjøleskap, et fermenteringsskap, ølhyller, nyryddet maltskap og litt småplukk.

I tillegg til å ha fått orden på ølkjelleren har jeg fått en ny gadget, en BeerGun. Den er designet for å lettest mulig overføre karbonert øl fra fat til flaske. Jeg har valgt å investere i denne da jeg har bommet 2 ganger på vkarboneringen på mine øl. Med denne vil jeg kunne kontrollere karboneringen kunstig i fatet, og på den måten slippe å ha øl som vist på bildet under.

Hjemmebrygget øldursj, overcarbonated
Ølfontene…

Håper du har en fantastisk mandag, jeg personlig håper å få brygget en oatmeal stout i dag. Det hadde vært en KNALL start på uken!

 
Høyt Skum – Jørn Idar