I denne episoden av ølpodcasten Ølprat, har jeg med meg en mann som har vært med å forme ølets posisjon på matbordet. Som hovmester har han gitt ølet sin fortjente plass, og nå har turen gått til dagligvarehandelen. 

Det er få som kan si å ha vært med på å forme såpass mange restauranter og utesteder i Oslo når det kommer til øl, som det Terje Wiese har gjort de siste 15 årene. Fra Michelin steder som Smalhans og Statholdergaarden, til Håndslag og nå Gulating Grünerløkka. Terje har vært med på mye, og gir oss et innblikk i en verden av smaker, glede og ølentusiasme.

Gulating Grünerløkka har over 300 øl i butikken, og tilbyr hjemlevering i Oslo. Butikken er en av de mest aktive i landet, og har stadig nyheter i hyllene med stor stilvariasjon.
Følg butikken
Facebook: www.facebook.com/gulatinglokka
Instagram: www.instagram.com/gulatinggrunerlokka
Untappd: untappd.com/v/gulating-olutsalg…grunerlokka/5635787