Norges første nasjonale ølsmaking nærmer seg, 5. august er bare noen få uker unna.
Ølene har blitt annonsert, sammen med hvor vi kommer til å sende fra. Jeg skal innrømme at jeg er litt nervøs, en ting er å smake øl alene å filme. Å gjøre det live foran både et virtuelt og et oppmøtt publikum noe helt annet. Men jeg gleder meg veldig, og er spent på å høre feedbacken dere gir meg!
Eventen er nå lagt ut på Facebook, klikk deg inn om du kommer til å delta på en måte eller en annen.
Det har vært noen spørsmål om hva som må til for å delta på denne eventen på nettet. Vel, det er veldig enkelt:

Ellers er det bare å komme med ting jeg kan gjøre for dere, slik at dere får en så god opplevelse som mulig! Om dette arrangementet skal bli bra, så avhenger det mye av dere. Dere er Høyt Skum, også den femte!
Høyt Skum – Jørn Idar