Noen idèer blir bare værende etter man har fått dem. Man tenker ikke på dem hele tiden, men med jevne mellomrom dukker idèen opp igjen. Ikke som et gnagsår, men som en liten irritasjon over at du enda ikke har gjort idèen. Til slutt har du ikke noe valg, du bare må gjøre den. Slik har det vært for meg med Kulinarisk Ølsirkus – den har ligget å modnet seg leeeenge.

For jeg har i mange år tenkt på å lage en skikkelig festkveld, for å feire øl og mat. Mange øl og matmiddager har blitt arrangert, men jeg ønsket å ta det et steg videre. Mer folk, flere leverandøre, mer fag… Til slutt har dette kulminert i at jeg har leid et helt samfunnshus, invitert 5 bryggerier, 5 kokker for en heidundranes kveld.

Kulinarisk Ølsirkus 2023 arrangerer jeg den 4. februar 2023 sammen med et knippe av øl-Norges herligste mennesker, og håper å få full sal. Det skal holde hardt, for vi snakker om 188 mennesker. Men no guts – no glory. Fem retter skal lages med øl, og flere retter blir det sikkert også før kvelden er over. Jeg håper rett og slett å kunne skape en liten øl- og matfestival ut av dette arrangementet, som kan bli et sted der man kan løfte diskusjonene rundt øl og mat i kombinasjon. Tiden vil vise om det lykkes….

Om du vil få med deg denne middagen, kan du kjøpe billetter her.