Etter mange runder i tenkeboksen har jeg nå satt opp ølene vi skal smak, slik at du også har muligheten til å være med på dette prosjektet.

LIVE SMAKING

USTREAM.TV eller Brødrene Sundt

5. august 2012

Klokken 19.00

Norges første nationale ølsmaking

Live smakingen jeg har planlagt i forbindelse med International Beer Day begynner å ta form, og jeg har valgt å ta med følgende 5 øl til smakingen:

Årsaken til at jeg har valgt dette er å få et sprik i bryggerier og stiler, i tillegg til at de er forholdsvis lett tilgjengelige. Derfor er alle ølene å finne i Vinmonopolets hyller, eller med mulighet for å bestille. Husk at om man bestiller produkter fra Vinmonopolet kan det ta litt tid før det kommer til dem, så kontakt dem så raskt som mulig om du ønsker å smake sammen med meg.
Alle ølene er også over 4,75% alkohol, så dette er en meget god grunn til å invitere noen gode venner over å dele godt norskt håndverk! Man trenger selvfølgelig
Selve smakingen vil bli avholdt på Brødrene Sundt her i Oslo, og her vil dere selvfølgelig ha muligheten til å komme å smake ølene sammens med oss i levende livet. Jeg har valgt Brødrene Sundt fordi jeg liker meg veldig godt der, godt øl, god mat og koselige lokaler. De vil i tillegg ha 2 bluesband spillende utover ettermiddagen, for litt kulturelt påfyll.
Hovedpoenget med denne smakingen er jo at hvor enn du er i verden skal du ha mulighet til å delta. Derfor vil denne smakingen bli streamet gratis. Hvordan dette vil skje er enda ikke helt fastsatt, men det ser ut til at en profesjonell filmfotograf vil ta seg av film og lyd.
Her finner du kanalen du kan være med på smakingen.
Kommer du til å delta, legg gjerne igjen en kommentar her! Jeg gleder meg ihvertfall!!
Høyt Skum – Jørn Idar