Utrolig mange gode idèer kom etter temakonkurransen forrige uke, og det ble én heldig vinner av en signert utgave av Ølboka. Som et resultat av alle de gode idèer har jeg satt sammen et par idèer, og håper at alle vil finne denne smakingen like interessant som jeg håper den vil bli:

Norsk øl til juleøl

Tiden er inne den gode høytid, der den beste maten og den beste drikken er å finne på bordet over hele landet. Her er de mest populære julemiddagene og juledessertene, og gode øl å nyte sammen med dem. Alle ølene er ikke juleøl, men øl som passer spesielt godt til maten vi har på bordet i denne herlig velsmakende, gastronomiske tiden. Ølene er geografisk inndelt, slik at både region nord, sør, vest og øst er alle med å gjøre denne ølsendingen hel-norsk!
Søndag 9. november
Klokken 20.00
Ølakademiets kjeller – Grünerløkka, Oslo
Påmelding senest fredag 8. november til hoytskum@gmail.com

Om du ikke har muligheten til å være med under sendingen direkte, har du muligheten til å selv kjøpe de utvalgte ølene fra Vinmonopolet. Det hele vil sendes direkte på Youtube og Google, og linkes selvfølgelig på sosiale medier slik at du enkelt kan se sendingen. Følgende øl har blitt valgt ut til smakingen, valgt ut som gode komplimenter til maten og med muligheten for dere ølgærninger å få tak i det uavhengig av hvor i landet dere er:

Høyt Skum – Jørn Idar
Øl til julemat