Skålende øl

Etter noen måneders tenketid om fortsettelsen med Høyt Skum, har jeg kommet fram til at noe må gjøres. Sidens struktur er helt annerledes, da jeg i dag skriver mest ølnyheter på Ølportalen. Og det var jo en stor del av denne siden.

Derfor skal siden re-designes og “relanseres” til høsten. I stede for at siden omhandler alt og alle, vil jeg dele innholdet opp i 3 kategorier. Men jeg trenger hjelp fra dere ølgærninger, til å finne ut den siste kategorien. Følgende kategorier er bestemt:Dumb it down

  • Høyt Skum Tv – Jeg smaker mye øl, treffer mange interresante mennesker, og ønsker å dele det med deg!

  • Ølkokken – Som ølelskende kokk er dette noe som er naturlig å gjøre enda mer, nemlig å kombinere to av de viktigste tingene i livet mitt.

Men jeg føler at jeg mangler en kategori, og det er der jeg trenger deres hjelp. Hva annet vil dere lese på Høyt Skum? #BeerAway, sterke meninger, hjemmebrygging, ølnyheter…

Kom med dine forslag til innhold og kategorinavn, jeg trenger deres hjelp!