Etter noen måneders tenketid om fortsettelsen med Høyt Skum, har jeg kommet fram til at noe må gjøres. Sidens struktur er helt annerledes, da jeg i dag skriver mest ølnyheter på Ølportalen. Og det var jo en stor del av denne siden.
Derfor skal siden re-designes og “relanseres” til høsten. I stede for at siden omhandler alt og alle, vil jeg dele innholdet opp i 3 kategorier. Men jeg trenger hjelp fra dere ølgærninger, til å finne ut den siste kategorien. Følgende kategorier er bestemt:Dumb it down
-
Høyt Skum Tv – Jeg smaker mye øl, treffer mange interresante mennesker, og ønsker å dele det med deg!
-
Ølkokken – Som ølelskende kokk er dette noe som er naturlig å gjøre enda mer, nemlig å kombinere to av de viktigste tingene i livet mitt.
Men jeg føler at jeg mangler en kategori, og det er der jeg trenger deres hjelp. Hva annet vil dere lese på Høyt Skum? #BeerAway, sterke meninger, hjemmebrygging, ølnyheter…
Kom med dine forslag til innhold og kategorinavn, jeg trenger deres hjelp!
Føler det er er mange andre steder som håndterer generelle ølnyheter greit, blant annet ØLportalen. Jeg ville finne en fast spalte som besøkte og omtalte diverse serveringsteder interesant. Både puber og restauranter, gjerne mer enn bare norske.
Hmh, ingen dum idè. Tenker du generelt på ølsteder, eller bare steder som kan være verdt å besøke?
Jeg har etter mange gode tilbakemeldinger sluttet å bruke terningkast, hvordan skal slike omtaler vurderes?
Føler det er er mange andre steder som håndterer generelle ølnyheter greit, blant annet ØLportalen. Jeg ville finne en fast spalte som besøkte og omtalte diverse serveringsteder interesant. Både puber og restauranter, gjerne mer enn bare norske.
Hmh, ingen dum idè. Tenker du generelt på ølsteder, eller bare steder som kan være verdt å besøke?
Jeg har etter mange gode tilbakemeldinger sluttet å bruke terningkast, hvordan skal slike omtaler vurderes?
Du har tidligere skrevet om øl/bryggere fra Italia som du var i kontakt med i forhold til Beer Enthusiast. Det var ganske interessant. Kanskje du kunne skrive om bryggerier/øl fra andre land du kommer i kontakt med? Jeg var i Italia i fjor, og det ølmerket som jeg syntes var desidert mest interessant var Montegioco. Mye bedre og mer spennende øl enn f.eks. Baladin og Toccalmatto som selges i Norge. Pga din jobb kommer du sikkert i kontakt med øl/bryggerier vi “vanlige” aldri har hørt om, skriv om de.
Takk for et godt forslag. Det er ikke å stikke under en stol at jeg treffer mange interesant ølpersonligheter, og får besøkt en hel del bryggerier.
Utfordringen er at dette er jo produsenter jeg jobber med, og noen av leserne vil kanskje se på det som egenreklame.
Hva mener du, vil det være noe som vil gjøre at du slutter å lese Høyt Skum?
Du har tidligere skrevet om øl/bryggere fra Italia som du var i kontakt med i forhold til Beer Enthusiast. Det var ganske interessant. Kanskje du kunne skrive om bryggerier/øl fra andre land du kommer i kontakt med? Jeg var i Italia i fjor, og det ølmerket som jeg syntes var desidert mest interessant var Montegioco. Mye bedre og mer spennende øl enn f.eks. Baladin og Toccalmatto som selges i Norge. Pga din jobb kommer du sikkert i kontakt med øl/bryggerier vi “vanlige” aldri har hørt om, skriv om de.
Takk for et godt forslag. Det er ikke å stikke under en stol at jeg treffer mange interesant ølpersonligheter, og får besøkt en hel del bryggerier.
Utfordringen er at dette er jo produsenter jeg jobber med, og noen av leserne vil kanskje se på det som egenreklame.
Hva mener du, vil det være noe som vil gjøre at du slutter å lese Høyt Skum?