Vi er ferdig med 14% av 2022 allerede??? Det er helt sinnsykt at tiden går så fort, og selv om det ikke ser slik ut her på siden, så har det vært veldig travelt så langt. Men noen større endringer er i vente…
I 2020 fikk jeg igjen iveren til å skrive, og Høyt Skum fikk igjen regelmessige poster. Både podcasten Ølprat, oppskrifter og artikler gikk ut regelmessig, med godt engasjement og god variasjon på innhold. Men 2022 har det roet seg litt, selv om jeg skriver mer enn jeg har gjort noen gang, så havner ikke det her på bloggen. Det er det hovedsakelig to årsaker til:

  • Ølportalen – jeg prøvde tidligere å revitalisere Ølportalen, men det skjedde ikke før Lasse Lukacs kom inn å tok “helt av”. Med sitt engasjement tok han seg mye tid til å skrive masse, men tror ikke han helt protesterer når jeg sier at det var litt ustrukturert. Så jeg tok på meg rollen som redaktør for Ølportalen, og der legger jeg ned mye tid. 1-2 artikler skriver jeg i uken, og jeg prøver å planlegge publiseringer, promoteringer og hente inn info og nye saker til portalen. Derfor har mye av det jeg skriver ellers ville skrevet her på bloggen, blitt publisert der i stedet. En prioritering som jeg er sikker på er for det bedre for øl-Norge, sammen når man bredere!
  • Vin & Brennevin – i 2021 skrev jeg noen artikler til magasinet, som ble re-vitalisert i fjor mye takket være Mona Haugen-Kind. Det har vært oppskrifter hovedsakelig, og dette vil utvides i 2022 med flere artikler og mer fokus på innhold på nett. Dette gleder jeg meg VELDIG til å være med på, og ser frem til å jobbe med alle skribentene dette året.

Selv om disse to prosjektene vil ta mye av tiden min, er det mer enn en ting som jeg håper å kunne å gjøre det kommende året. Både her på bloggen og ellers i det høyt skummende livet.

  • Gode produksjoner av Ølprat, og få til minst èn live podcast med gjester.
  • Nytt design på siden som matcher innholdet litt bedre, øloppskrifter og podcaster.
  • Morsomme eventer med bra mennesker, måtte det være ølsmakinger, øl og matmiddager og lignende.
  • Flere mat til øl videoer.
  • Frisbeegolf er tilbake på menyen…
  • Noen skriveprosjekter jeg ikke helt kan dele enda…

2022 har allerede startet travlere enn på mange år, og jeg ser ikke at tempoet kommer til å roe seg akkurat..
Det beste stedet å følge denne reisen er på nyhetsbrevet, som jeg lager to ganger i måneden. Du kan skrive deg opp her. Takk for at du er med på reisen, håper å se deg over en god øl i løpet av 2022!