badge høyt skum logoDet har vært en lang prosess med mange folk involverte. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. For 26. november kommer Høyt Skum i helt ny design, og faste spalter igjen.

Ny logo har blitt designet av mine venner på Studio Kord, som etter vi har startet samarbeidet har blitt enda mer øl entusiaster. Det at kontorene deres ligger 80 meter fra Crow Bar og Bryggeri har selvfølgelig hjulpet også!
Nytt hjemmesidedesign er det min bloggkollega i 1001 øl, Ove Jakobsen som står bak. Han er designeren av Ølportalen også, så vi snakker her om en mann som vet hva han gjør.
Stikkordet for den nye logoen og designet er enkelhet og renhet. Det designet jeg har nå passet veldig bra på den tid det ble valgt, siden denne siden da hadde fokus på ølnyheter i inn- og utland. Siden da har vi selvfølgelig startet Ølportalen, som tar seg av denne typen ting. Jeg har også endret min skrivementalitet, og har et annet fokus en da. Dere var selv med å valgte en av de tre nye kategoriene som siden vil ha fokus på, nemlig ølentusiasten. Dette er en åpen kategori der jeg vil skrive om mine reiser, gode historier, mine tanker om utviklingen i ølverden med mer. For ordensskyld er de to andre kategoriene Høyt Skum TV og Ølkokken.
Jeg gleder meg veldig til lanseringen, det har vært en lang vei fram til den 26. november. Og når vi er i mål er det slettes ikke min feil, men den gode hjelpen og støtten som er med både dere ølgæringer og folk som Ove og de i Kord. Er det rart jeg elsker øl?
Høyt Skum – Jørn Idar