I morgen, torsdag, er det duket for nok et spesialslipp på Vinmonopolet. For første gang er øl et av fokusområdene, og det er mye å glede seg til!
Mange godbiter vil være å finne på Vinmonopolets spesialpol denne uken, da Vinmonopolet for første gang har øl som fokus på sitt nyhetsslipp på spesialbutikkene i Vika og Valkendorf. Dette er i trå med de signaler Vinmonopolet har gitt om å ha et større fokus på øl, og er en aldri så lite historisk begivenhet.
For de som ikke har vært på noen av Vinmonopolets tidligere spesialslipp, så er det fordelaktig å møte opp i god tid før åpning om man ønsker å være garantert en flaske av ølene med meget begrenset tilgjengelighet:

  • Alvinne Undressed Monbazillac Barrel Aged (Kun 1 flaske pr. kunde)
  • BrewDog Tokyo Rising Sun (Kun 1 flaske pr. kunde)
  • Haandbryggeriet Cuvee # 1 (Kun 1 flaske pr. kunde)
  • Haandbryggeriet Dark Force Reserva (Kun 1 flaske pr. kunde)
  • Haandbryggeriet Sur Megge (Kun 1 flaske pr. kunde)

Det er  veldig gledelig å se at flere av disse nyhetene er fra norske bryggerier, nemlig Haandbrygeriet og Ægir. Nøgne Ø har deres samarbeidsøl med 8 Wired på dette slippet. Når man først  skal ha et slikt slipp, bør våre lokale bryggerier være noen av stjernene.
Det sier vel seg selv at dette slippet vil inneholde mye godt, med øl fra BeerHere, 3 Fonteinen, de Molen og Brewdog. Du kan lese hele listen her.
Hva gleder du deg mest til?
Høyt Skum – Jørn Idar