Poppet akkurat en #001 etter 5 dager med karbonering. Her er resultatet;
Er det ikke vakkert? Vanligvis bør man vente 14 dager, men det ser bra ut nå! Håper at det ikke blir flaskebomber av det, men tror jeg har målt riktig. Uansett, her er smaksnotater;
Et tett fint skum, selv om det ikke er veldig mye Co2 i selve ølet. Aroma; Tørket frukt, sitrusfrukter, søtlig fruktighet, søt appelsin
Smak; Lakris, humle, dempet malt, smakssvak, men god bitterhet.
Denne så god ut! Ser ut til å være veldig godt karbonert på bare 5 dager!
Om du liker den nå, har du mere godt å se frem til. Hjemmebrygg blir stort sett bare bedre og bedre over tid. Spesielt de litt “tyngre” og mørkere typene.
Til å være første gang jeg har brygget må jeg si at det var imponerende godt (hadde forventet skvip..) Har åpnet en del flasker etter dette, karbonering har ikke økt noe, så akkurat det ser ut til å holde seg. Men gleder meg til de er litt mer modne, blir gøy det!!
Denne så god ut! Ser ut til å være veldig godt karbonert på bare 5 dager!
Om du liker den nå, har du mere godt å se frem til. Hjemmebrygg blir stort sett bare bedre og bedre over tid. Spesielt de litt “tyngre” og mørkere typene.
Til å være første gang jeg har brygget må jeg si at det var imponerende godt (hadde forventet skvip..) Har åpnet en del flasker etter dette, karbonering har ikke økt noe, så akkurat det ser ut til å holde seg. Men gleder meg til de er litt mer modne, blir gøy det!!