Mandag spekulerte jeg i Haandbryggeriets Facebookoppdatering. Men den virket litt merkverdig, så jeg kontaktet Ole Richard Lund, nyansatt salgs- og importsjef ved Haandbryggeriet. Her er svaret jeg fikk

 

Hei Jørn Idar!
Beklager å måtte skuffe deg, men Stormarksporteren blir nok ikke brygget i Drammen med det allers første. ‘Oppdateringen’ er helt Jens sin form for humor, og en liten hilsen til hans gode venn HG på Närke. Mange undrer seg selvfølgelig, men dette er altså en ekte røverhistorie.
Annet nytt fra HB som ikke er fleip :-) Vi flytter til nye lokaler , forsinket riktignok, om en måneds tid. Da kan vi doble bryggekapasiteten. Noe det er behov for, vi er ikke i nærheten av å dekke etterspørselen fra utlandet. Det jobbes mye med import også. Har nylig fått inn nyheter fra LoverBeer (IT), La Rulles, De Molen. Mye amerikansk også, inkludert noen kanonøl fra Cigar City. Venter en stor sending med nyheter fra De Molen, Emelisse og Struise. Kommer på polet i Vika samt utvalgte ølsteder . Og snart lanserer vi en egen nyhet. Krøkkebic. En krekling-lambic lagret på eik i 18 måneder.
Høyt skum!
Cheers,
Ole R

Så, det er bare å glede seg til mye godt. Jeg gleder meg spesielt til det fra De Molen og Cigar City, men Krøkkebic? Oh yes!
Høyt Skum – Jørn Idar