I morgen er fristen for innlevering av øl til NorgesMesterskapet i Hjemmebrygging. Desverre får vi ikke anledning til å være med på gledelighetene i Publikumsfavoritten på Chateau Neuf, men vi har alikevel levert 3 øl til bedømming.
Jeg har ikke store forventninger til toppplasseringer. Om ikke havner siste er jeg fornøyd, om jeg på en av mine 3 øl havner blant Topp 10 er jeg superfornøyd. All teknisk info om ølene står på etikettene, klikk på bildene for å får dem større. Her er listen over øl jeg stiller med;

California Dreaming


California Dreaming – “Feel the Breeze”
Dette er det ølet jeg har jobbet mest med, har laget 4-5 batcher av den for å finjustere den slik den burde være. Den har en klar, mørk gyllen farge. Dufter lett humlete, med gress og barnål. Ren fruktighet, balansert med en lett bitterhet. Jeg er veldig fornøyd med dette ølet, det er stilriktig og godt!

BAMarillo


BAMarillo – “A**kicking Beer”
Laget i stilen ASBA, dette ølet har mye av alt; Smak, kraft, alkohol og desverre; Co2. Det er overkarbonert, noe som nok gjør at det ikke kommer til å score høyest. Men du så godt det er endog; Sort, smak og duft av sjokolade, lakris, mocca. Kommer til å lage mer av denne!

Hairry Porter


Hairry Porter – Alohomora Beer 
Dette er en rough porter, litt “hårete”. Alohomora er en trylleformel fra Harry Potter (see what I did there?), og der kommer også rockeren fra (lyn i pannen, Gryffindor farger.. Nerdeøl?). Lett røkt både smak og duft, god fylde og balanse. Potensiale til å bli noe ekstra!