Norges koseligste ølfestival arrangeres også i år, og AleHunt har publisert hele listen over øl som vil være på festivalen. Og det er en hel del gosaker å glede seg til.
Det er meldt bedre vær til helgen enn fryktet, og dermed er det absolutt ingen grunn til å ikke få med seg ølfestivalen som er i regi av Grünerløkka Brygghus. Festivalen blir igjen i bakgården bak Cafè Vespa, og  man vil finne håndverksøl fra bryggerier som Nøgne Ø, Kinn Bryggeri, Midtfyns Bryghus og Amundsen Bryggeri. I tillegg vil det være god, hjemmelaget mat fra kokkene på Brygghuset, som vil være et godt kompliment til deilig øl.
AleHunt.com har fått listen over alle øl som vil bli servert under festivalen, med hovedfokuset på norske småbryggerier. Det vil være mange gode øl, fat, flasker og til og med noen jeroboam skal åpnes. Her er de jeg gleder meg mest til å prøve:

  • Amundsen Bryggeri og Spiseri Black Bird – Fikk en liten smak av den på bryggeriet, men denne Black IPA`en er virkelig noen jeg gleder meg til å få et helt glass av dette humle og maltharmoniske ølet.
  • Haandbryggeriet Sur Megge – Ja, jeg innrømmer lett at jeg er en surølelsker, og dette er et øl som har fått mye skryt men som jeg enda ikke har fått smakt.
  • Nøgne Ø Imperial Rye Porter – Dette er godsaker, et øl som igjen har fått meg sugen på å drikke mer Nøgne Ø. Utrolig komplekst, utrolig kompakt OG gleder meg utrolig til det kommer på Vinmonopolet i november!
  • Kinn Svartekunst FEDIRESP – Den har fått lagret seg i nesten 1 år, og nå har vi muligheten til å få smake den på fat. Omnomnomnom!
  • Haandbryggeriet Blondie – Om det blir skikkelig bra vær under festivalen, er det få ting som er så deilig som en velbrygget blonde. Og dette er et øl som kan gjøre festivalen enda bedre!

Kanskje vi sees?
 
Vis større kart
Høyt Skum – Jørn Idar