20120303-215429.jpg

Skal man gjøre noe, så skal man jaggu gjøre det ordentlig. Det tror jeg ihvertfall er mottoet til kona…
Det har vært lenge siden jeg har lagt ut en episode av Høyt Skum TV. Jeg har tidligere sagt grunnen til dette, da min kone for 4-5 måneder siden ved et uhell mistet macen min i gulvet. Dette førte til knust skjerm, mye tregere ram og en harddisk som av og til slettes ikke fungerer. Når man skal redigere videoer og lyd sammens krever det litt av en pc, og det gikk rett og slett ikke lengre. Men å oppdatere bloggen om ikke annet.
Vel, kona syntes ikke hun hadde gjort en solid nok jobb. Så da jeg kom tilbake fra forretningsreise forrige uke, ville ikke macen slå seg på. Årsaken var enkel: Kona hadde sølt vann på den, og kortsluttet hele drite.
Så nå er finansiering innvillget hos GE Money Bank og en ny mac forhåpentligvis snart på tur hit. Det negative med dette er at oppdateringer vil skje litt i rykk å napp (enda ikke fått oppdatere nyhetene på Vinmonopolet enda) MEN dette betyr også at det snart er flere episoder av Høyt Skum kommer snart. Og bra er det, for det ligge mye godt materiale klart! Så med litt tålmodighet vil dette bli knall, atter en gang.
Takk for at du er så tålmodig og kommer tilbake gang på gang!!
Høyt Skum – Jørn Idar