Norges turnèen med Teo Musso fra Baladin er i gang, og første stopp på ferden var Cardinal i Stavanger.
20120522-160304.jpg

Med et tidskjema like fullt som en statsminister, var det gledelig å få beskjeden at Teo Musso hadde funnet 3 dager han kunne bruke i Norge. Og jeg hadde ikke tenkt å kaste bort tiden og satte straks opp et hardt, men spennende program for hans Norges besøk.
Mandags ettermiddag landet Teo og Cico fra Baladin, bare for å bli kastet på et nytt fly med destinasjon Stavanger. Her skulle vi ha gleden av å være hos Mandag i Annen, et smakskonsept hos Norges største ølsted Cardinal.
Til tross for litt manglende engelskkunnskaper hos Teo, ble dette en meget hyggelig og underholdende smaking. Enda bedre ble det da Mike Murphy, hovedbryggeren på Lervig, kom til smakingen og faktisk oversatte alt Teo snakket om. Kan du ikke bare se det for deg, en amerikaner oversetter italiensk for en gjeng med nordmenn!?! Herlig!
Blant de frammøtte kunne man se mange kjente fjes fra hjemmebryggingens verden, Die By The Beer var også tilstede, i tillegg til folk fra Lervig, Cardinal og Melkebaren. Det var med andre ord et rom fylt med herlige mennesker, og en perfekt start på reisen.
En bedre middag ble også fortært på Renaa, der glassene ble fylt med vin sågar som øl. Det handler tross alt om smak mer enn noe annet.
Nå sitter vi på flyet på vei til Trondheim, og smakinger på Manna Brasseri og Den Gode Nabo. Vi gleder oss!
Høyt Skum – Jørn Idar

20120522-160645.jpg