Fra å nesten ha gått konkurs før oppstart til å bli et av landets mest profilerte bryggerier i 2020, så har reisen til Bådin Bryggeri vært intet mindre enn inspirerende.
Bare et lite steinkast fra Moloen i Bodø, i et lite industrilokale finner man gutta i Bådin Bryggeri. En kompisgjeng som i 2012 bestemte seg for å starte bryggeri, etter å ha blitt kastet ut hjemmefra med hjemmebryggingen. Men reisen startet slettes ikke enkelt, og veien har vært tapesert med knallhardt arbeid, usikkerhet og lange, lange dager.

Det er med lokal forankring, fokus på kvalitet og en liten smule flaks, som gjør at daglig leder Andreas Myrvoll og resten av gjengen har etablert seg som et av landets beste bryggerier. De har “gjenfødd” Bodø som en ølby etter at Nordlandsbryggeriet ble lagt ned i 2000, og det til tross for å ha valgt å gå ølstiler fremmed for de fleste Bodøværinger. Andreas forteller om hvordan det har vært å bygge bryggeri stein for stein, om det harde gründerlivet og hvordan de nå ser frem til en helt ny hverdag med nytt bryggeri.

Du kan lese mer om Bådin Bryggeri på deres hjemmesider – www.baadin.com