It has been a hell of a ride!
Øl har vært livet mitt de siste 12 årene, og de siste 10 har det også vært mitt daglige arbeid gjennom det som etterhvert ble Beer Enthusiast. Nå tar jeg av meg denne hatten, og trer jeg fra min posisjon i firma 1. november.

Jeg skal ikke lyve, det var en veldig vanskelig avgjørelse å ta. Det å si opp en stilling som var trygg, med kjente rammevilkår. Beer Enthusiast startet på grunn av meg, og jobben har bokstavelig talt tatt meg verden over.

Men det er også risikofylt å sitte om 20 år, å tenkte på alt man lot være å gjøre fordi man ikke turte å ta sjanser. Så det ble valget mitt, å ta en risiko på noe jeg har gjort fremfor risikoen for noe jeg ikke gjorde. Så 1. november er det klart for nye eventyr, og kanskje 10 nye år med eventyr. Jeg er i hvert fall klar for å jobbe rævva av meg igjen, for å skape noe nytt som kan gjøre en forskjell for øl-Norge.