Det er noen dager siden lanseringen av Beer Enthusiast, og jeg sitter igjen uten stemme, med lett hodepine og et hjerte fylt av ølkjærlighet!
Norsk ølimportør
For det er få ting i verden som er så hyggelig som å være omgitt av ølmennesker. Og det varØlakademiet fullt av dem på Håndverkerstuene forrige onsdag, med glassene fyllt av noe godt. På den lukkede Horeca smakingen var det rundt 70 mennesker, alle over middels intressert i godt håndverksøl. Her var det barsjefer, pubverter, ølbloggere og media til stede, og undertegnede ble nærmest tvunget til å si noen lite uttenkte ord forran forsamlingen.
Etter mye om og men, samt litt forsinkelser ble det åpnet for vanlig publikum. Desverre gikk dette litt kaotisk for seg, så det var vanskelig å få med seg hvem som var der for lanseringen og hvem som var der av andre årsaker. Jeg prøvde å få snakke med så mange som mulig, men jeg tror ikke jeg fikk snakket med alle. Om ikke annet fikk alle smake på noen Norgesnyheter til kriminelt lave priser, så håper det veide opp for “mangelen” på kontroll.
Jeg vil igjen takke alle som tok seg tid til å komme, og til alle dere som har støttet meg og oss med gode ord. Jeg setter umåtelig stor pris på det, og hadde det ikke vært for dere hadde jeg nok ikke vært der jeg er i dag!
Skål, og Høyt Skum! Jørn Idar