Sommeren er snart her for fullt, men jeg har øynene fast festet på høstens ølbegivenheter. 4 byer, 5 festivaler, godt øl og herlige mennesker.
Jeg trodde jeg hadde det travelt forrige høst, men nå tror jeg om igjen. Fra august til november er det ølfestivaler annen hver uke, i tillegg til Vectura- og Vinmonopolsmakinger i ukene. Jeg vet at min frue nok ikke er helt happy for tidsskjemaet, men jeg må innrømme at jeg gleder meg vilt. Det som er spesielt morsomt er at det er så mange nye festivaler som står på blokken. Her er listen over festivaler vi kommer til å delta på i høst

  • Grünerløkka mat- og mikrobryggfestivalen 2012Norges koseligste ølfestival er igjen klar, større og bedre enn noen sinne.
  • Ølfest 2012 Studentersamfundet i Trondheim drar igang Ølfest, for første gang. En ølfest der kvalitet står i fokus, og vi gleder oss!
  • Bergen øl- og matfestival – Lite vites om denne festivalen enda, men vi vet hvem som står bak og hva de står for. Dette vil absolutt være et arrangement å få med seg!
  • Oslo Ølfestival – Denne festivalen var ikke så veldig imponerende i fjor, planene i år er større, mer abisiøse og mer kvalitetsbeviste! Vil dette bli Oslos beste festival? Vel, ølet kommer ihvertfall til å være kickass, så da får vi se hva det fører til.
  • Arendal Høstfestival – En festival som er et samarbeid mellom byens beste restauranter, en festival med høye mål. Jeg gleder meg til å leke i Nøgne Ø`s bakgård 🙂

Hvilke ølfestivaler kommer du til å delta på i år? Kommer vi til å sees? Gi meg beskjed i kommentarfeltet, så kanskje vi sees?
Høyt Skum – Jørn Idar