Det er over et år siden sist, og nå føles det jaggu ut som at det er på tide med en helt ny direktesendt ølsmaking her på Høyt Skum. Og det på selveste farsdagen!

555997_12036983-600x450Den første direktesendte ølsmakingen i Norge var under International Beer Day for to år siden, og det føles ut som at det er spesielle anledninger som er ekstra bra når det er ølsmakinger. Så dermed tenkte jeg at en dag som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, det må jo være farsdag. Som far er det jo også en ekstra god anledning å skjemme seg selv litt bort, og jeg vil gjerne ha dere ølgærninger med på bortskjemmingen.

Direktesendingen vil foregå på Youtube slik som sist, og sted og tid er allerede bestemt. De nye lokalene til Ølakademiet vil være stedet å være, søndag 9. november klokken 20.00. Det vil bli en cover charge for å dekke utgiftene, men det er et annet stort problem jeg må ha hjelp fra dere ølgærninger for å løs!

Hva skal temaet for smakingen være?

For å finne svaret på dette trenger jeg deres hjelp, og dere må gjøre følgende: Om du ikke allerede liker Høyt Skum på Facebook starter du med å gjøre det. Deretter kommenterer du på denne saken enten der eller i kommentarfeltet her, med ditt forslag til tema for smakingen. Fredag klokken 12.00 er siste frist til å komme med gode forslag, og en av disse er med i trekkningen av en signert Ølboka – En guide til Skandinavisk øl.

Jeg gleder meg til å finne ut hva dere vil smake!

Høyt Skum – Jørn Idar