Det er 388.800 minutter eller 6.480 timer eller 270 dager siden siste innlegg fra Høyt Skum. Det har gitt meg dårlig samvittighet, og det håper jeg å få gjort noe med.
Jørn Idar Kvig Høyt SkumJeg anser meg selv som en arbeidsom fyr, som har en del energi og som bruker en del energi. Elsken for øl manifisterte seg gjennom tre år i styret for Norsk Hjemmebryggerforening, oppbyggingen av Ølportalen, bestselgende bøker, bryggerutdannelse, gjort hobbyen til levebrød og sikkert enda mer til. Men så dabbet det av, litt etter litt. Ikke kjærligheten for øl, eller energien jeg har. Bare lysten, orken på å gjøre noe med det. Denne delen av livet mitt gikk fra å være en stor del til en lite del, og energien ble brukt på andre ting.
Jobb ble mindre motiverende og enda verre; ikke lenger gøy. Jeg jobbet hardt med nye ølbøker som har blitt veldig bra, men som jeg ikke syntes var givende å skrive. Sakte men sikkert har jeg konsentrert energien min på andre ting, med samme gyv, entusiasme og hengivenhet som jeg gjorde da jeg startet med øl for 7-8 år siden.
Men nå merker jeg at noe mangler, og jeg håper å få gløden og gnisten tilbake igjen for noe jeg elsker og kan. Tiden vil vise om jeg igjen kan komme tilbake til dere ølgærninger, og få lov til å dele de gledene som godt øl gir. For livet er fortsatt for kort til å drikke dårlig øl!
Høyt Skum – Jørn Idar