Bryggeriforening annonserte for ikke lang tid tilbake at de søker en ny prosjektleder, for utvikling av servicerelaterte oppgaver. Nå har denne lederen blitt funnet.
Det er Hege Ramseng som nå får jobben med å videreutvikle Bryggeriforeningen (BROD), og nærmest være deres fjes utad:

Fra stillingsannonsen:
Foreningen har pr i dag kun en ansatt (daglig leder), men samarbeider med en rekke eksterne miljøer innenfor drikkevarebransjen, rådgivning, informasjon, myndigheter, horeca mm.
Prosjektmedarbeideren vil få en sentral rolle i slike samarbeidsprosjekter, ha ansvar for drift og videreutvikling av websider og sosiale medier, ansvar for medlems- og publikumsservice, samt forefallende administrativt arbeid.

Hege Ramseng kommer fra en jobb som informasjonssjef på Arcus, som er en av Norges største produsenter av vin- og brennevin. Hun har også erfaring med informasjonsarbeid fra Forsvarsbygg og Universitetsforlaget, selv om det dog er nettverket fra Arcus som vil være det viktigste for henne i jobben som hun starter i 1. november

Fra Aperitif.no
– For meg blir dette både en avlastning og inspirasjon. Hege har stort nettverk god bransjekunnskap og allsidig erfaring som prosjektleder. Jeg får nå frigjort tid til mer politisk påvirkningsarbeid og proaktiv deltakelse i samfunnsdebatten, sier administrerende direktør Petter Nome.

Høyt Skum gratulerer både Hege og BROD med ansettelsen, og gleder oss til å se dem jobbe enda hardere for å spre budskapet om godt norskt øl!
Høyt Skum – Jørn Idar